We need your support!

 

The webTV funds are running low.  Help us fund the next free Formula Offroad broadcast on SMKplay.se   Read More...

 

Amount to donate FormulaOffroad.se

Vad är på gång under 2014

Formula offroad i  Bålsta den 2 och 3 maj 2014!

 

Bålsta

Då är datumet för tävling i Bålsta bestämt till 2 och 3 Maj obs! fredag och lördag, tävlingen är kommer att ingå i Norgecupen för att få så många deltagare som möjligt. Ballast och Håbo kommun  är fortfarande positiva och ser fram mot vårt arrangemang och kommer att stötta oss.

 

Michigan USA 2015

Vi har fått en förfrågan om att arrangera en tävling utanför Travis City i Michigan. Det är vår speaker Jason Grzesikowski som med hjälp av en lokal Offroad park som vill att SMK Uppsala tar med ett antal förare och funktionärer dit och arrangerar en uppvisningstävling. Vi har preliminärt sagt ja att vi vill och jobbar just nu med att kartlägga kostnader och hur vi skall finansiera detta. Vi har beslutat att skjuta på detta till 2015 dels för att kunna hitta de rätta sponsorerna men även för att inte hacka sönder kalendrarna på Island och Norge. 

 

Formula Offroad har aldrig körts i USA förut även om man kan tro att sporten skulle kunna komma därifrån. Så varför inte skriva motorhistoria och var med och exportera/importera extrem motorsport till USA.     

 

 

Tack till er som hjälper till!!